TOP 5 suosituimmat rantalomakohteet

Triawel listaa viisi suosituinta ja parasta rantalomakohdetta! Listauksessa on käytetty kriteereinä matkustajamäärien lisäksi seuraavia tekijöitä: saavutettavuus/helppous, hinta, aurinkovarmuus, ja tietenki hiekkarannat! Sen vuoksi tältä listalta et löydä eksoottisia pikkusaarten paratiisirantakohteita, johoin pääset kun aikasi lentelet, junailet, veneilet, kävelet ja snorklailet. 🙂

Dubai

Aurinkovarma ja lämmin lomakohde keskitalvellakin! Hyvä lentotarjonta Suomesta, jonka ansiosta Dubaihin löytyy houkuttelevia tarjouksia! Hienot siistit beachit – ja ne uskomattomat tekosaaret joilla on Dubain rantaviivan kilometrejä lisätty roimasti, houkuttelevat lähtemään Dubaihin. Dubain parhaita puolia on se, että rantaloman lisäksi sieltä löytyy loputtamasti muitakin aktiviteettejä.

Gran Canaria

Gran Canariasta on ensin mainittava, että se on paljon muutakin kuin Ingles. Saarelta löytyy monipuolisesti beacheja suosituimmista lomakohteista, mutta myös hienoa luonnollisia syrjäisempiä rantoja. Lämmin saari ympäri vuoden ja loistava lentotarjonta on saanut hinnat Gran Canarialle houkuttelevaksi.

Teneriffa

Teneriffalle pätee pitkälti samat teesit kuin Gran Canariallekin, mutta lisäksi sieltä löytyy eksoottisia lähes mustia laavakivirantoja! Mahtavien rantojen lisäksi on pakko mainita Espanjan korkein vuori, tulivuori Teide. Löydä loma Teneriffalle täältä.

Costa del Sol

Costa del Sol on suomeksi Aurinkorannikko – eikä suotta! Alue kattaa 160km aurinkoista rantaa, joista löytyy takuuvarmasti jokaiseen mieltymykseen kiinnostava ranta. Keskitalvea lukuunottamatta Costa del Solilla on lämmöt päällä ja matkatarjonta alueelle on hyvä.

Kreeta

Kreetan rannat ovat kyllä hyvät, mutta ennenkaikkea tämä kohde nousee listalle matkustajamäärien vuoksi. Vuodesta toiseen tämä yksi suomalaisten suosituimmista kohteista tarjoaa hienoja hiekkarantoja ja lämpöistä merivettä.