Top 5 kaupunkikohteet

Viisi suomalaisten suosituinta kaupunkimatkakohdetta – näillä lentoyhtiöillä voit lentää niihin suoraan Helsingistä

Mitkä ovat suosituimmat kaupunkilomakohteet? Suomalaisten suosituimmat kaupunkikohteet löytyvät Euroopasta. Koostimme listan josta näet suosituimmat kohteet ja niihin lentävät lentoyhtiöt.

Suosituin kaupunkilomakohde Lontoo
Lontoon Piccadilly Circus on yksi kaupungin tunnetuimmista maamerkeistä.

1. Lontoo

Lontoossa ja sen ympäristössä on useita lentokenttiä. Eniten käytetyt ovat Heathrow (LHR) sekä Gatwick (LGW). Lentoja on ympäri vuoden useita päivässä. Helsingistä Lontooseen lentävät seuraavat yhtiöt: Finnair (LHR), British Airways (LHR), Norwegian (LGW). Tutustu Lontooseen tarkemmin täältä.

2. Praha

Aktiivisia kenttiä Prahassa on vain yksi ja sen lyhenne on PRG. Tämä ”Václav Havelin kansainvälinen lentoasema” sijaitsee kymmenen kilometrin päässä Prahan keskustasta. Lentoja Helsingistä Prahaan on useita päivässä ympäri vuoden ja sinne lentää seuraavat yhtiöt: Czech Airline, Finnair, Norwegian. Lue lisää Prahasta täältä.

3. Barcelona

Barcelonan kansainvälinen lentoasema (BCN) sijaitsee kymmenen kilometriä Barcelonasta lounaaseen. Lentoasema on Espanjan toiseksi suurin lentoasema Madridin Barajasin lentoaseman jälkeen. Myös Barcelonaan lennetään Helsingistä useita lentoja päivässä ympäri vuoden seuraavien lentoyhtiöiden toimesta: Finnair, Norwegian, Vueling Airlines. Kohdetietoa Barcelonasta löydät täältä.

4. Amsterdam

Schipholin lentoasema Amsterdamissa (AMS) on yksi Euroopan vilkkaimista lentokentistä. Amsterdamiin lentää Helsingistä ympäri vuoden seuraavat lentoyhtiöt: KLM, Finnair, Transavia Airlines, Norwegian (ei joka päivä). Tutustu Amsterdamiin tarkemmin täältä.

5. Malaga

Lentoasema Malagassa (AGP) on koko Costa del Solin alueen ainoa lentokenttä ja lentotarjonta sinne on laajaa. Helsingin lisäksi myös Oulusta voi lentää suoraan Malagaan Easyloman lomalennoilla keväisin ja syksyisin. Ympärivuoden Helsingistä Malagaan lentää seuraavat yhtiöt: Norwegian, Finnair, SAS (lauantaisin). Lue lisää Malagasta täältä.