[columns-container class=””]

LUOTETTAVA SUOMALAINEN

      

Yli 80.000 asiakasta   |   Suorat lennot 100 kohteeseen   |   300 lentoyhtiötä   |   100.000 hotellia   |   100% suomalainen   |   Suomalainen valmismatkaturva   |   Turvallinen maksu


KAIKKI MAKSUTAVAT

[/columns-container]


  • Lento+hotelli+kuljetus yhdellä varauksella säästää aikaa, rahaa ja hermoja.
  • Suomalaista palvelua.
  • IATA:n hyväksymä matkatoimisto, SMAL:n jäsen.
  • Läpinäkyvä hinnoittelu – ei piilokuluja, ei palvelumaksuja.
  • Turvalliset ja joustavat maksutavat.
  • Edulliset hinnat.
Asiakaspalvelu puhelimitse
Suomenkielinen asiakaspalvelu puhelimitse ma-pe 9.30-16.00 +358 (0)207 497 387

Triawel.com on kotimainen matkatoimisto, joka ei tarjoa vain lentoja tai majoitusta vaan valmiiksi rakennettuja toimivia matkapaketteja suosituimpiin kohteisiin. Valmiit matkapaketit sisältävät aina suorat lennot ja majoituksen. Majoitustarjonta on laaja kaikissa kohteissa ja lähes kaikkiin majoituskohteisiin Triawel järjestää yksityisen kuljetuksen lentokentältä. Kuljetuksen voit varata kätevästi yhdellä ja samalla varauksella lennon ja hotellin kanssa.

100 kohdetta suorin lennoin! Triawelin tarjonnassa on noin 100 kohdetta, joihin lennetään Suomesta suorin lennoin. Suurin osa lennoista lähtee Helsingistä, mutta myös muilta Suomen kentiltä on tarjontaa. Kaikki 100 kohdetta eivät pyöri ympäri vuoden, mutta jatkuvasti on kymmeniä kohteita saatavilla. Tarkempaa tietoa löytyy kohdesivuilta.

Triawel.comista voit varata valmiiden ehdotusten lisäksi matkasi mistä vain, minne vain, milloin vain pikahakulomakkeilla.

  • Edulliset matkat
  • Helppo varaus
  • Luotettava maksu
  • Selkeät matkadokumentit

Edullisuuden takaa hakumoottorimme, jonka käytössä on melkein kaikki maailman reittilennot. Samalle varaukselle voit varata juuri sinun tarpeisiin sopivan hotellin laajasta hotellivalikoimasta ympäri maailman. Lennon ja hotellin varaaminen samalla varauksella on usein edullisin vaihtoehto.

Helppouden takaa valmiit paketit järkevillä lentoyhteyksillä suosituimpiin kohteisiin. Matkapaketit on valittu matkailun ammattilaisten tarkoin valitsemin ehdoin, mutta toimintaa on automatisoitu uusimmalla teknologialla edullisten hintojen varmistamiseksi.  Voit myös etsiä hakukoneella matkoja mihin ikinä haluatkin mennä.

Luotettavuuden takaa Triawel.comin takana oleva Lakeuden Matkat Oy, joka on toiminut jo vuodesta 1987 ja on täysin suomalainen perheyhtiö. Yrityksen talous on kunnossa mistä osoituksena on AAA-luottoluokitus. Yritys on Suomen kuluttajaviraston valmismatkarekisterissä ja asettanut vakuudet sinne. Lakeuden Matkat Oy:llä on IATA-oikeudet ja se on myös Suomen matkatoimistoalan liiton SMAL:n jäsen. Yhtiö omistaa myös suomalaisen matkanjärjestäjä Easyloman.

Älä ota riskejä ulkomaisten sivustojen kanssa vaan luota suomalaiseen!


Miksi lento-hotelli paketti juuri Triawel.comista?

Saatko ongelmatilanteissa apua, ja jos saat, millä kielellä sinua palvellaan? Kotimainen verkkomatkatoimisto Triawel.com on turvallinen valinta ainakin kahdesta syystä. Yritys on Suomen kuluttajaviraston valmismatkarekisterissä ja asettanut vakuudet sinne. Toiseksi, Triawelista saat apua matkan varaamisessa ja matkan aikana mahdollisissa ongelmatilanteissa suomen kielellä joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Voit myös olla varma, että Triawel.comin hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset – monesti se kaikista halvin vaihtoehto! Huomaathan myös, että Triawel.comista varatut kaikki Finnairin ja Norwegianin lennot sisältävät matkatavaroiden kuljetukset ruumaan ja matkustamoon. Voit varata myös lentokenttäkuljetukset valmiiksi yhdellä ja samalla varauksella.

Ei siis piilo- eikä yllätyskuluja.


Houkutteleeko äkkilähtö lomalle?

Triawel.comista voit napata myös todellisen pikalähdön lomalle. Äkkilähdöistämme löydät matkapaketit ympäri maailman. Ilmestyikö kalenteriin tyhjää, lompakkoon rahaa ja mieleen kaukokaipuu? Katso mihin löytyy juuri nyt parhaat äkkilähdöt ja nauti elämästä. Äkkilähtöjä löytyy niin rantalomalle, kaupunkikohteisiin kuin kaukomaillekin.


Triawel.com eri kanavissa

Facebook
Instagram
Twitter
Blogit

Tilaa uutiskirjeemme ja voita 500€ matkalahjakortti!

Suomenkielinen asiakaspalvelu puhelimitse ma-pe 9.30-16.00
+358 (0)207 497 387


Meistä kirjoitettua

Katso esimerkkejä missä medioissa Triawel.comista on kirjoitettu

Rantapallo

Talouselämä

Yrittäjät

Forum24

Lomakuumetta.fi

Ikkunapaikka

Hakusanoja: tirawel, tiravel, triavel, trawel