Jos mieltäsi askarruttaa jokin kysymys liittyen varaamiseen, maksamiseen tai matkustamiseen voit löytää vastauksen nopeimmin tästä

Joku muukin on voinut miettiä samaa asiaa ja olemmekin koonneet useimmin kysytyt asiat tähän. Jos et löydä vastausta tältä sivulta, ota yhteys asiakaspalveluumme. Lue myös Triawelin Omatoimimatkaajan opas.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET – FAQ

Varauksen tekeminen

Triawelin matkan voit varata milloin vain netissä triawel.com -osoitteessa. Valikoimamme kattaa lähes kaikki maailman reittilentokohteet ja majoituksen niihin.

Matkaa varatessa on tärkeää että matkustajien nimet ovat varauksessa kirjoitettu kuten passissa. Lentoliput tehdään varaukseen kirjoitetuilla nimillä ja niiden muuttamisesta lentoyhtiö perii aina maksun. Aina nimenmuutos/-korjaus ei ole edes mahdollista.

Matkapakettien sisältö

Lennot+hotelli sisältää varauksesi mukaiset lennot ja hotellin. Lentokenttäkuljetukset ovat varattavissa lähes kaikkiin kohteisiimme. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!
Opaspalveluita ei Triawel.comin kohteissa ole tarjolla.

Matkatavaramaksut

Matkatavarat saattavat olla maksullisia -merkinnällä näette lentotarjonnassa ne lentohinnat, joissa ruumaan menevä matkatavara ei sisälly lentolipun hintaan. Näissä tapauksissa voit matkatavarat lentoyhtiön kotisivulla tai vasta lentokentällä. Usein edullisempaa on maksaa matkatavarat etukäteen suoraan lentoyhtiölle.

Kaupunki- ja turistiverot

Triawelin lento+hotelli- ja hotellivarauksissa kaikki verot ja maksut kuuluvat aina hintaan mukaan. Ainoastaan turistivero, joka maksetaan mm. Dubaissa ja Italiassa, maksetaan suoraan hotellille ja maksu on yleensä 1-4€ / yö.

Pelkät lennot

Pelkät lennot -varaus on sananmukaisesti pelkät lennot. Voit kuitenkin varata jälkikäteen hotellin Triawel.comista. Muistathan kuitenkin, että monissa kohteissamme säästät reilusti kun varaat lennon ja hotellin yhdellä kertaa samalle varaukselle.

Maksaminen

Triawel.comin matkat voit maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksuna, yleisimmillä luottokorteilla sekä rahoituksella vaikkapa jälkikäteen ja pienissä kuukausierissä. Maksaminen on turvallista sillä kaikki maksuliikenne salataan.

KAIKKI MAKSUTAVAT

[columns-container class=””]

[/columns-container]

Matkadokumentit

Varatessasi matkan Triawel.comista saat sähköpostiisi selkeät lentoliput sekä hotellivoucherin. Hotellivoucherilla osoita huoneesi etukäteen maksetuksi ja sinun ei tarvitse kohteessa huolehtia maksuista. Näillä dokumenteilla matkustaminen on helppoa ja sujuvaa.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste ja uutiskirjetilaajien kesken arvottavan lahjakortin arvonnan säännöt löytyvät täältä.

Matkaehdot

Triawel.comin matkaehdot löytyvät täältä.

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot
Puhelin ma-pe 9.30-16.00: +358 (0)207 497 387
Puhelun hinta 8,8 snt/min + normaali puhelumaksu

Sähköposti: asiakaspalvelu (at) triawel.com

Обслуживаем так же на русском языке:
Телефон: +358406616322
andrey.dobrynin@triawel.com