Miestä viedään -blogisti

Minä – mies jota viedään, olen Fingerporia mukaillen reilu kolmekymppinen (en mikään vajaa nelikymppinen).

Viimeiset kymmenen vuotta olen ollut perheellinen ja uskon näin jatkuvan seuraavatkin kymmenen vuotta. Matkustelu on kuulunut elämääni aina. Väittäisin sen olevan minulle suorastaan tärkeää, mutta en halua tehdä siitä sen suurempaa numeroa. Mitä nyt yhden blogin verran…

Perusluonteeltani olen utelias mutta tietynlainen pohjoissuomalainen ujous ja jurous estää minua toteuttamasta luontaista taipumustani täydellisesti.
Siksi joudun usein matkoillakin hieman sivustaseuraajan rooliin. Toisaalta pelkästään päätä pyörittämällä voi monesti tehdä havaintoja jotka suulailta jää näkemättä, koska heidän on pidettävä katse juttukaverin silmissä. Yksi hidastava tekijä kontaktin ottamiseen on yhä korkeintaan keskinkertainen kielitaito. Tätä en sano ylpeänä ja toivon että voisin vuoden sisällä pyyhkiä tämän lauseen kuvauksestani pois.

Olen reissannut pääasiassa Euroopassa ja jonkin verran Pohjois-Amerikassa.

Matkoja olen tehnyt monesti kaveri- tai työporukalla sekä tietysti vaimon ja lasten kanssa.

Olen herännyt hieman myöhään blogien maailmaan, joten kirjoitan myös vanhemmista matkakokemuksistani.
Kirjoituksiin pyrin tarkistamaan sellaiset faktat jotka vaikuttavat matkojen onnistumiseen, mutta ethän vain käytä tätä blogia tietolähteenä valmistellessasi vaikkapa historiallista tai luonnontieteellistä esitelmää.

Triawel-all-over-the-world


[pt_view id=”8de3a76tli”]

2 replies on “Miestä viedään -blogisti”

  1. Kiitos mukavista ja maanläheisitä matkakuvauksista ! Huumori pelastaa päivän 🙂
    Uusia kirjoituksia odotellessa.

Comments are closed.