Matkaehdot

Triawel.comin lento+hotellimatkojen erityisehdot sekä erillisten lento- ja hotellivarausten ehdot                      MATKAEHDOT VENÄJÄKSI – УСЛОВИЯ ПОКУПКИ ТУРА

 

Triawel.com –sivustolla myytävät lento+hotelli –matkat ovat valmismatkalain mukaisia matkoja. Triawel.comin omistaa Lakeuden Matkat Oy (myöhemmin Triawel) joka toimii vastuullisena matkanjärjestäjänä. Triawel on asettanut valmismatkavakuuden Suomen Kilpailu- ja kuluttajavirastolle (KKV). Rekisterinumero KKV:ssa on 3261/00/MjMv.

Lento+hotelli -matkoihin sovelletaan valmismatkalain ja Yleisten valmismatkaehtojen (YVE) lisäksi alla olevia erityisehtoja. Lentoihin sovelletaan lisäksi lentoyhtiöiden ja kyseisen lipputyypin ehtoja. Hotelleihin sovelletaan lisäksi hotellin/hotellivälittäjän varauskohtaisia ehtoja.

Varaamisen turvallisuus

Triawel.com takaa sinulle turvallisen matkan varaamisen.

  1. Triawelin palvelimet, joihin asiakastiedot tallennetaan ovat Suomessa
  2. Lentoyhtiölle ja hotelliin tai muille palveluntarjoajille annetaan vain välttämättömät tiedot, kaikki muu pysyy Suomessa Triawelin hallussa
  3. Maksutapahtumat tehdään salatun verkkoyhteyden kautta
  4. Voit maksaa kaikilla suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla tai turvallisesti luottokortilla
  5. Triawel ei koskaan myy tai anna asiakastietoja ulkopuoliselle yritykselle
  6. Triawelin omistava yhtiö Lakeuden Matkat Oy on 1987 perustettu 100% suomalainen yhtiö, jonka kaikki toiminnot ovat Suomessa
  7. Triawel on asettanut vakuudet Kuluttajavirastolle ja toimii sen valvonnassa

VARAUS JA SOPIMUKSEN SYNTYMINEN

Kun asiakas tekee varauksen Triawelin sivustolla tai asiakaspalvelun kautta, hän vahvistamalla ja maksamalla varauksen hyväksyy Triawelin matkojen erityisehdot. Asiakkaan on varaushetkellä ilmoitettava matkustajien nimet kuten ne ovat passissa sekä yhteystiedot. Näitä tietoja ei yleensä voi muuttaa esimerkiksi lentolippuun ilman kuluja ja virheellisellä nimitiedolla matkustaminen ei onnistu.
Asiakkaan velvollisuus on huolehtia tarvittavien matkustusasiakirjojen saatavuus, passin voimassaolo, tarvittavat viisumit ja matkustusluvat, omat vakuutukset.

Sopimus syntyy, kun asiakas maksaa matkan. Maksun jälkeen varauksesta lähetetään lopullinen vahvistus asiakkaan sähköpostiin. Jos asiakas ei saa vahvistusta hänen tulee olla välittömästi yhteydessä Triawelin asiakaspalveluun. Triawelin puolesta sopimus vahvistetaan tuolla viestillä. Jos varausprosessi keskeytyy verkkopalvelussa esimerkiksi teknisen syyn vuoksi, Triawelilla on oikeus tarkistaa varattujen palvelujen hinta ja saatavuus ennen vahvistamista asiakkaalle.

MATKADOKUMENTIT

Triawel toimittaa maksun ja vahvistuksen yhteydessä tai 48 tunnin kuluessa matkadokumentit asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Lisämaksua vastaan dokumentit voidaan myös postittaa asiakkaan osoitteeseen Suomessa. Mikäli asiakas ei saa dokumentteja hänen tulee olla yhteydessä Triawelin asiakaspalveluun.

Asiakkaan velvollisuus on ottaa matkadokumentit mukaan matkalle.

HINNAT JA LISÄMAKSUT

Triawelin sivustolla ja varausvahvistuksessa ilmoitettuun hintaan sisältyy pakolliset verot ja palvelumaksut, lukuun ottamatta joissakin kohteissa paikan päällä maksettavat maksut. Tällaisia ovat joissakin kohteissa olevat turistiverot, jotka maksetaan suoraan hotelliin. Tällaisia kohteita on mm useimmat Italian kaupungit, Praha ja Arabiemiraattien sekä Kreikan kohteet. Nämä mahdolliset verot/maksut tulee asiakkaan maksaa hotellissa. Maksujen suuruus on yleensä muutaman euron per yö.

Kaikkien lentoyhtiöiden ja lipputyyppien hintaan ei sisälly matkatavaran kuljetusta. Joillakin on käytössä myös lähtöselvitysmaksu. Nämä mahdolliset lisämaksut tulee asiakkaan maksaa suoraan lentoyhtiölle lentoyhtiön verkkosivuilla tai lentoasemalla.

Triawelin lentotarjonta koostuu reittilennoista. Hinnat perustuvat varaushetkellä voimassaoleviin hintoihin, valuuttakursseihin ja veroihin. Mikäli ennen lipunkirjoitusta lentoyhtiön antama hinta muuttuu, Triawel voi muuttaa asiakkaan lentohintaa. Hinnat ovat sitoumuksetta ennen sopimuksen syntymistä.

Luottokorttimaksusta voidaan periä maksupalvelulain mukainen lisämaksu, joka kattaa kauppiaalle asiakkaan luottokortin käytöstä aiheutuvia kuluja.

MUUTOKSET JA PERUUTUKSET

Triawelin varauksiin (pelkät lennot tai lento+hotelli) sovelletaan kyseisen lennon ehtoja. Lentoliput kirjoitetaan automaattisesti varauksen vahvistumisen jälkeen eikä useimmat lentoliput salli mitään muutoksia lipunkirjoituksen jälkeen eikä lipuista suoriteta takaisinmaksua varauksen jälkeen.

Hotellivarauksen (pelkkä hotelli tai lento+hotelli) osalta on usein mahdollista tehdä muutoksia maksua vastaan. Myös peruutustilanteessa takaisinmaksu on toisinaan mahdollista. Kaikki hotellivaraukset eivät kuitenkaan salli muutoksia, eikä kaikista suoriteta takaisinmaksua. Tarkemmat ehdot saa asiakaspalvelusta.

Mikäli asiakas ei käytä varaamiaan palveluja, ei niistä suoriteta takaisinmaksua.

Kaikissa varausmuutoksissa tai peruutuksissa peritään lentoyhtiön, hotellin tai muun palveluntarjoajan perimän maksun lisäksi Triawelin palvelumaksu. Palvelumaksun hinta riippuu muutoksen ja peruutuksen muodosta, tarkemman hinnan saa peruutusta tai muutosta tehdessä. Kaikki muutokset matkaan on tehtävä vähintään 7 vrk ennen matkan alkua. Myöhemmin kuin 7 vrk ennen matkan alkua, varauksiin ei voida tehdä muutoksia.

Matkustajan oikeus peruuttaa matka ilman syytä tai ylivoimaisen esteen vuoksi, oikeus muuttaa sopimusta, oikeus luovuttaa sopimus:
Triawelin matkat perustuvat lentoyhtiöiden ja eri palveluntarjoajien varaushetken hintoihin ja ehtoihin. Matka koostetaan kunkin varauksen yhteydessä erikseen ja yksilöllisesti. Palvelut eivät perustu kiintiöihin eikä Triawel voi kerran varattuja palveluja myydä edelleen. Useimmat varaukset eivät salli nimenmuutoksia tai muita muutoksia.
Triawel veloittaa peruutuksista ja muutoksista vähintään palveluntarjoajan perimät todelliset kulut (esimerkiksi lennot ja majoitukset) sekä muutostyön palvelumaksut. Tämä koskee myös tilannetta,  jossa matkustajaa kohtaa ns ylivoimainen este (Valmismatkalain 15§:n 3 momentti, Yleiset valmismatkaehdot kohta 5.1)

PALVELUHINNASTO:
Lennot: Mikäli lentoyhtiön ja lipputyypin ehdot sallivat muutokset (lipunvaihto, nimen muutos jne) Triawel perii lentoyhtiön muutoskulujen lisäksi palvelumaksuna 150 EUR/henkilö. Useimmissa lipputyypeissä peruutuksesta ei suoriteta takaisinmaksua. Mikäli lentoyhtiön ja lipputyypin ehdot sallivat takaisinmaksun peruutustapauksessa, Triawel perii lentoyhtiön kulujen lisäksi palvelumaksuna 150 EUR/henkilö.
Hotellit ja lentokenttäkuljetukset: Triawel perii palveluntarjoajan perimien muutos- tai peruutuskulujen lisäksi palvelumaksuna 70 EUR/muutos tai peruutus.

Suosittelemme matkustajaa hankkimaan matkavakuutuksen ja tarkistamaan että siinä on riittävä peruutusturva.

Reklamointi

Lentoa, lentokenttäkuljetusta, hotellia tai hotellihuonetta koskevat virheilmoitukset on tehtävä suoraan Triawelin paikalliselle yhteistyökumppanille jo matkan aikana. Jos asia ei korjaannu, on niistä välittömästi oltava yhteydessä Triawelin asiakaspalveluun asiakaspalvelu@triawel.com tai +358 (0)207 497 387. Virheenä ei pidetä sellaisia pieniä virheitä joihin asiakas on voinut varautua  matkan kohteen ja luonteen huomioiden. Virheenä ei myöskään pidetä Triawelista riippumattomista syistä johtuvia tapauksia. Matkan jälkeen ilmoitettua tapauksia ei käsitellä ellei niistä ole oltu asiakaspalveluun yhteydessä jo matkan aikana. Reklamaatiot on tehtävä kirjallisesti ja toimitettava Triawelille viimeistään 1 kuukausi matkan päättymisen jälkeen.

 

Tietosuojailmoitus