Kokemuksia

Triawel.com kokemuksia asiakkailtamme

Lue täältä mitä mieltä asiakkaamme ovat olleet Triawelin matkoista, palvelusta ja matkojen varaamisesta sivustoltamme.

Outi Ahtiainen
Outi Ahtiainen kävi isomman seurueen kanssa Kroatian Pulassa. Varattuna oli Triawelista lennot+hotelli+lentokenttäkuljetukset -paketti. “Lämmin kiitos hyvin järjestetystä matkasta! Lasten kanssa oli vaivatonta reissata kun kaikki toimi niin kuin pitikin. Kroatiaan on päästävä vielä uudelleen!”

Asiakaskokemus Triawelin matkasta Kroatiaan Pulaan
Outi Ahtiaisen seurue vietti Kroatiassa mukana loman.
Henri ja Jenni Sippola
Henri ja Jenni Sippola kävivät joulutorimatkalla Budapestissä. “Teidän sivua oli helppo ja mukava käyttää. Matkan varaaminenkin onnistui puhelimella! Matkakohteeksi valikoitu Budapest.”

Asiakas Sippolan kokemuksia Triawelista
Asiakaskuva: Budapestin kuuluisimpia näkymiä

Varaa oma Budapestin matkasi täältä.

Emma, Linnea, Ellen ja Iida
Emma, Linnea, Ellen ja Iida kävivät Dubaissa lämmittelemässä marraskuussa. “Edullinen ja helppo paketti löytyi Triawelista takuuvarmasti lämpimään Dubaihin! Hotellimme oli vanhoillisemman Sharjahin puolella, mutta liikkuminen Dubaihin erittäin helppoa ja halpaa. Loma oli onnistunut ja aurinkoa riitti.
Triawelilla löytyy pelottavan houkuttelevia tarjouksia – jopa opiskelijabudjettiin sopivia!”

Varaa matka Dubaihin täältä.

Jussi Hyry kolmen kaverinsa kanssa
Jussi Hyry kolmen kaverinsa kanssa nappasi Triawelista lento+hotelli matkan Dubain lämpöön joulukuussa ja kommentoi matkan varaamista: “Oli hyvä sivusto kyllä. Hyvin löytyi paketti! Koko päivän seikkailimme muilla sivuilla etsimällä lentoja ja hotelleja erikseen. Triawelin sivuilta sopiva lento+hotelli -paketti löytyi nopeasti”

 

Triawel.com Facebook
Triawelin Facebook-sivuilla asiakasarvio on 4.0/5 tähteä (tilanne 5.2.2018). Anna oma arviosi Triawelista Facebookissa tai asiakaspalvelu@triawel.com
[custom-facebook-feed]