New York

Matkat, lennot ja hotellit kohteeseen New YorkMatkat, lennot ja hotellit kohteeseen New York

Kenties maailman mielenkiintoisin kaupunki? Pilvenpiirtäjien ohella kaupungin kätköistä löytyy lukuisia teattereita, musikaaleja, ravintoloita, vehreitä puistoja ja tietysti Ison Omenan kuuluisat nähtävyydet.

New York – The Big Apple – todellinen kulttuurien sulatusuuni

New Yorkin valtava metropolialue lähes 24 miljoonan asukkaan asuttamana hämmästyttää! Kyseessä on monella mittarilla mitattuna yksi tunnetuimmista ja tärkeimmistä kaupungeista koko maailmassa, ja on myös erittäin suosittu matkailukohde. Manhattan, Bronx, Brooklyn, Queens ja Staten Island. Varmaan jokainen on kuullut vähintään yhden näistä New Yorkin piirikunnista.

Valitse sopiva matkapakettisi New Yorkiin valmiista vaihtoehdoista alta tai räätälöi matkahaulla sinulle paras aika matkustaa. Triawel.comin sivuilta löytyvät matkapaketit New Yorkiin ovat aina suorin lennoin!


[php snippet=21]

Löytyikö sopivaa pakettia? Voit myös etsiä ja luoda oman pakettisi hakulomakkeen avulla


Suurkaupungin ehdottomia vetonauloja ovat Vapaudenpatsas, Empire State Building sekä Manhattanilla sijaitseva Central Park, joka on todellinen keidas keskellä miljoonakaupunkia. Näkemisen arvoisia kohteita ovat myös kaunis Brooklyn Bridge -silta, pörssihaiden Wall Street, Chinatownin ja LittleItalyn ravintolat sekä tietysti Broadwayn kuuluisat teatterit.

Myös urheilua seuraavat ihmiset tuntevat vähintään yhden kaupungin urheiluseuroista baseball-joukkue New York Yankees tai New York Mets, NHL-joukkue New York Rangers, NBA:n New York Knicks tai muut suurkaupunkialueella pelaavat huippujoukkueet eri lajeissa.

Hyvää New Yorkissa on myös se, että hyvä aika matkustaa sinne ei ole riippuvainen vuodenajasta.

New York täytyy ehdottomasti kokea ainakin kerran elämässä!

Liikenne

Suurkaupungissa välimatkat saattavat välillä venähtää niin pitkiksi, ettei apostolinkyyti enää riitä.

New Yorkin metro on erittäin kattava ja se kulkee ympäri vuorokauden. Vaikka metrokartan omaksumisessa saattaa vierähtää tovi, on maanalainen erittäin suositeltava kulkupeli.

Maan päällä puolestaan bussit kulkevat ja vievät matkaajan sinne, mihin metro ei yllä. Legendaariset keltaiset taksit ovat edellä mainittujen lisäksi hyviä kulkuvälineitä ja hinnatkin ovat huomattavasti halvempia kuin Suomessa.

Lue lisää New Yorkista

Wikipedia

Wikitravel

Visit New York