Chicago

Matkat, lennot ja hotelli kohteeseen ChicagoMatkat, hotellit ja lennot Chicagoon

Miljoonakaupunki Chicago Michigan-järven rannalla on Yhdysvaltojen kolmanneksi suurin kaupunki!

Chicago – Windy City

Lempinimi  Windy City eli tuulinen kaupunki saattaa hämätä, sillä kesäisin Chicagossa pääsee jopa rantaloman tunnelmaan. Varmaa on kuitenkin se, että matkustitpa kaupunkiin milloin tahansa, tekeminen ja näkeminen ei lopu kesken! Ennen kaikkea penkkiurheilijalle kaupunki on yhtä unelmaa: NHL:n Blackhawks, NBA:n Bulls, NFL:n Bears ja MLB:n Cubs, muutamia mainitakseni.

Urheilun lisäksi suurkaupungille tyypilliseen tapaan kaupunki tarjoaa hulppeat shoppailumahdollisuudet. Chicagosta löydät varmasti kaikki halutuimmat liikkeet ja muotimerkit.

Suurkaupungiksi Chicagon vehreys yllättää ensikertalaisen. Lukuisat miellyttävät puistot tarjoavat lepopaikan katujen hulinan jälkeen.

Suorat lennot Helsingistä Chicagoon takaavat lyhyemmänkin loman helppouden! Kohde onkin suosittu valinta jopa muutaman päivän lomalle.


[php snippet=21]

Löytyikö sopivaa pakettia? Voit myös etsiä ja luoda oman pakettisi hakulomakkeen avulla.


Edullisesti Chicagoon

Chicago on suomalaisella mittapuulla melko huokea matkakohde. Esimerkiksi ravintolahinnat ovatkotimaista edullisemmat ja hotellitarjonta niin laajaa, että valikoimissa on myös edullisia majoituksia. Huomionarvoista kaupungissa turistin kannalta on kaikista palveluista maksettava 15-18% tippi.

Lisätietoja

Wikipedia

TripAdvisor