Antalya – Alanya – Side

Matkat Turkin Antalya, Alanya, Side

Aurinkoinen Turkin etelärannikko Välimeren rannalla on kiinnostava loma-alue. Alueen suurin kaupunki on Antalya, monille tutumpi on kuitenkin Alanya. Lisäksi Triawelin kohteina on pienempiä kyliä ja kaupunkeja kuten Side ja Kemer.

Rantaa, aurinkoa ja kulttuuria Alanyassa

Alanyan matkat halvalla, valmiit matkapaketit Alanya

Huippusuosittu Alanya on kestosuosikki rantalomailijoiden parissa. Lämpöä, rantaa ja aktiviteettejä riittää! Parasta Alanyassa on lomailla kesäkuukausina, jolloin merivesi on lämmintä, kaduilla vilkasta ja lämpötilat ovat reilusti helteen puolella. Myös kevät on alueella kaunista ja lämpötilakin nousee auringon mukana korkealle.

Alanyan ranta jakautuu selkeästi kahteen osaan korkean  Kale-kukkulan molemmin puolin. Kukkulalla on alueen kuuluisa nähtävyys satoja vuosia vanha Alanyan linnoitus. Länsipuolella kukkulaa sijaitsee ihana parin kilometrin pituinen Kleopatran ranta ja itäpuolelle vielä pitempi itäinen ranta. Molemmilla rannoilla on tilaa auringonotolle, beachvolleylle ja erilaisille vesileikeille. Liitovarjoilua, vesiskootteriajelua, surffausta ja polkuveneilyä… Siinä esimakua Alanyan beachien aktiviteeteista.

Rantakadulla on hyvä valikoima ravintoloita, kahviloita ja tietenkin laaja valikoima eritasoisia ja -hintaisia hotelleja.

Alanya on edullinen kohde

Alanyaan löytyy paitsi halpoja lentoja ja matkoja, siellä on myös edullista syödä ravintoloissa ja kahviloissa sekä tehdä vaate- ja tuliaisostoksia. Triawel tarjoaa matkoja Alanyaan ympäri vuoden loistavin lentoyhteyksin niin Antalyan kuin läheisen Gazipazan kentälle.

Lentokenttäkuljetukset Alanya

Triawelin matkoihin Alanyaan voit varata helposti ja edullisesti lentokenttäkuljetuksen samalla varauksella. Perillä kentällä sinua odottaa nimikyltin kanssa kuljettaja, joka vie sinut suoraan omalle hotellille.


Antalya – Miljoonakaupunki lomakohteena

Matkat Antalyaan Triawelista

Usealle matkailijalle Antalya on pelkkä lentokenttäkaupunki, jonka kautta mennään lomalle Alanyaan, Sideen tai muihin pienempiin lomakaupunkeihin. Antalya on kuitenkin itsessäänkin erittäin kiinnostava ja monipuolinen kaupunki. Moni matkailija haluaa mennä Antalyassa nimenomaan vanhaankaupunkiin, josta löytyy ihania mutkittelevia katuja, vanhoja muureja ja ympärilläsi maisemaa hallitsee niin vuoristo kuin Välimeri.

Vanhakaupungin vastapainoksi Antalyasta löytyy uudempaa ja modernimpaa puolta. Modernit hotellialueet täyttyvät lämmöstä nauttivista turisteista toukokuulta lokakuulle. Yksi suosituimmista rannoista Antalyassa on Lasa Plajin beachi, ja alueella on hyvä hotellivalikoima. Sieltä löydät myös koko perheelle hupia vesipuistosta!

Antalyassa kannatta hyödyntää myös edulliset hinnat shoppaillessa. Sekä Vanhakaupungin alueelta että uudemmilta kaduilta löytyy monipuoliset shoppailuapajat!

Lentokenttäkuljetukset Antalyassa

Triawelin matkoihin Antalyaan voit varata helposti ja edullisesti lentokenttäkuljetuksen samalla varauksella. Perillä kentällä sinua odottaa nimikyltin kanssa kuljettaja, joka vie sinut suoraan omalle hotellille.


[php snippet=21]