Alanya

Matkat AlanyaAlanyan matkat halvalla, valmiit matkapaketit Alanya

Huippusuosittu Alanya on kestosuosikki rantalomailijoiden parissa. Lämpöä, rantaa ja aktiviteettejä riittää! Parasta Alanyassa on lomailla kesäkuukausina, jolloin merivesi on lämmintä, kaduilla vilkasta ja lämpötilat ovat reilusti helteen puolella.

Rantaa, aurinkoa ja kulttuuria Alanyassa

Alanyan ranta jakautuu selkeästi kahteen osaan korkean  Kale-kukkulan molemmin puolin. Kukkulalla on alueen kuuluisa nähtävyys satoja vuosia vanha Alanyan linnoitus. Länsipuolella kukkulaa sijaitsee ihana parin kilometrin pituinen Kleopatran ranta ja itäpuolelle vielä pitempi itäinen ranta. Molemmilla rannoilla on tilaa auringonotolle, beachvolleylle ja erilaisille vesileikeille. Liitovarjoilua, vesiskootteriajelua, surffausta ja polkuveneilyä… Siinä esimakua Alanyan beachien aktiviteeteista.

Rantakadulla on hyvä valikoima ravintoloita, kahviloita ja tietenkin laaja valikoima eritasoisia ja -hintaisia hotelleja.

Alanya on edullinen kohde

Alanyaan löytyy paitsi halpoja lentoja ja matkoja, siellä on myös edullista syödä ravintoloissa ja kahviloissa sekä tehdä vaate- ja tuliaisostoksia. Triawel tarjoaa matkoja Alanyaan ympäri vuoden loistavin lentoyhteyksin niin Antalyan kuin läheisen Gazipazan kentälle.

Lentokenttäkuljetukset Alanya

Triawelin matkoihin Alanyaan voit varata helposti ja edullisesti lentokenttäkuljetuksen samalla varauksella. Perillä kentällä sinua odottaa nimikyltin kanssa kuljettaja, joka vie sinut suoraan omalle hotellille.


[php snippet=21]