Kööpenhamina

Matkat, lennot ja hotellit kohteeseen Köpis – KööpenhaminaMatkat, lennot ja hotellit kohteeseen Köpis, Kööpenhamina

Tanskan pääkaupunki Kööpenhamina on Pohjoismaiden vapaamielisin kaupunkilomakohde.

[php snippet=21]

Köpiksen matkat ovat huippusuosittuja

Ei ole pelkästään yhtä asiaa mistä Kööpenhamina tunnetaan. Kuvassakin näkyvä Nyhavn on lähes jokaiselle ihmiselle tuttu kuva Kööpenhaminasta. Nyhavnin kupeessa jaksaisi istua smörrebrödiä ja kahvia nauttien vaikka koko päivän! Jo vuonna 1843 avattu Kööpenhaminan Tivoli sen sijaan on tunnettu ympäri maailmaa ja on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka Köpiksessä. H.C. Andersenin satuhahmoon perustuva Pieni merenneito -patsas on yksi tunnetuimmista kaupungin symboleista. Pyöräilyihmisille kaupunki taas on oikea unelmakohde, sillä kaupungissa, ja itse asiassa melkein koko Tanskassa, on pyöräilijöille aina omat kaistat ja liikennevalot!Köpis – merenneitopatsas ja huikea Tivoli

Kööpenhaminan lentokenttä, Kastrup, puolestaan on Skandinavian vilkkain lentokenttä, joten monelle se on toiminut myös välilaskupaikkana.

Kööpenhamina on mahtavasta monipuolisuudestaan huolimatta näppärä kaupunki lyhyemmällekin kaupunkilomalle. Köpis ei ole valtavan suuri, joten jos jaloissa riittää kantamaa, kaikki tärkeimmät paikat ehtii kiertää vaikka päivässä, ja aikaa jää ylikin. Sen voi käyttää esimerkiksi shoppailuun, jolle kaupungista löytyykin lähes verrattomat puitteet!

Lisätietoja kohteesta

Pieni matkaopas

Wikipedia