Berliini

Matkat, lennot ja hotellit kohteeseen BerliiniHalvat matkat ja lennot kohteeseen Berliini

Berliini sopii hyvin ympärivuotiseksi kaupunkikohteeksi. Vilkkain matkailusesonki on kesällä, jolloin kaupunki täyttyy matkailijoista.

Berliinin edullinen hintataso selittää kaupungin suosiota. Esimerkiksi majoitus ja ruokailu onnistuvat kaupungissa helposti myös pienellä budjetilla. Muun muassa hostellit sekä loistava katuruokatarjonta takaavat, että lomailu sujuu myös ilman suurta budjettia.


[php snippet=21]

Löytyikö sopivaa pakettia? Voit myös etsiä ja luoda oman pakettisi hakulomakkeen avulla.


Matka historiaan

Berliinissä näet yhä idän ja lännen. Lukuisat museot, teatterit ja klubit tarjoavat elämyksiä kulttuurinnälkäisille.

Berliinissä rakennetaan uutta jatkuvasti yhdistäen rohkeasti historiaa ja nykyaikaa. Tapahtumakalenteri on rajaton ja kaupunki onkin maailman johtavia teatterimetropoleja.

Shoppaajalle Berliini on taivas, ja se joka ei Euroopan suurimpiin lukeutuvasta tavaratalosta KaDeWe:stä löydä haluamaansa, ei sitä löydä varmasti muualtakaan. Kaikkialle pääsee helposti ja nopeasti toimivan julkisen liikenteen ansiosta.

Nähtävyyksiä Berliinissä

Berliinin kauniita maisemia voi ihailla kaupungin kuuluisasta televisiotornista ja sen pyörivästä ravintolasta sekä valtavasta Voitonpylväs-muistomerkistä.

Spree-joen museosaarena tunnetulla Museuminselillätoimii useita museoita, joista kuuluisin on Pergamon-museo.

Keisari Vilhelmin muistokirkko on toisen maailmansodan aikaisissa pommituksissa tuhoutuneen kirkon rauniot. Uudelleen rakennettuun kirkkoon kuuluu uusi torni ja osia alkuperäisistä raunioista.

Euroopan murhattujen juutalaisten muistomerkki – holokaustin uhrien muistolle pystytetty muistomerkki, jonka tuhannet suuret betonipaadet on aseteltu labyrintin muotoon keskelle kaupunkia.

East Side Gallery – Berliinin muurin 1,3 kilometrin mittainen osuus, joka on koristeltu taideteoksilla.

Tiergarten – Berliinin suurin puisto sijaitsee lähellä Berliinin eläintarhaa, joka on yksi maailman suurimmista eläintarhoista.

Lisätietoja Berliinistä

Berliinin turismisivut

Wikitravel

Wikipedia