+358 (0)207 497 387
EtusivuRanskaPariisi

Pariisi

Matkapaketit, lennot ja hotellit kohteeseen PariisiHalvat matkat ja lennot kohteeseen Pariisi

Pariisi on täynnä upeita nähtävyyksiä, joista kuuluisimpia ovat Eiffelin torni, Riemukaari, Notre Dame, Montmartren kukkula sekä Louvre ja Mona Lisa.

Pariisin matka on yhtä unelmaa

Ranskan pohjoisosassa sijaitseva, romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijoiden kohde. Nähtävää ja tehtävää riittää vaikka kuukauksiksi ja aina kaupunki tarjoaa jotain uutta.

Pariisi on täynnä upeita nähtävyyksiä, joista kuuluisimpia ovat Eiffelin torni, Riemukaari, Notre Dame, latinalaiskortteli, Montmartren kukkula sekä Louvre ja Mona Lisa. Chanson, aito patonki ja lasi viiniä ovat Pariisia parhaimmillaan.


[php snippet=21]
 • [matkahakulomake title="Hae ja varaa oma matkapakettisi"]

 • Pariisi on tunnettu maailman muodin metropoli sekä kulttuurin ja taiteen pääkaupunki. Kiertely pienissä gallerioissa ja kahviloissa paikallisten tapaan, välttäen suurimpia turistipolkuja, on antoisaa.

  Ostoksia voi tehdä yhtä lailla Bulevardien suurissa tavarataloissa kuin lukuisissa pikkuliikkeissä, silti suurimmat löydöt saattavat osua kohdalle Pariisin monilla kirpputoreilla. Ja hyvän ruuan ystävä voi herkutella aamunsarastuksesta yömyöhään!

  Lue lisää Pariisista

  Wikipedia

  Wikitravel

  Visit Paris


   

  © 2018: Triawel.com, All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress