+358 (0)207 497 387
EtusivuKreikkaKreeta

Kreeta

Matkapaketit, lennot ja hotellit kohteeseen KreetaMatkapaketit ja matkat Kreetalle, Kreikkaan

Välimeren yksi suosituimmista kohteista Kreeta on täynnä herkullista lomailua!

Lento + hotelli + lentokenttäkuljetukset – yhdellä varauksella – säästä aikaa ja rahaa!Triawel-lennot-hotelli-kuljetukset-yhdella-varauksella


Kreeta suoraan Oulusta- Hanian seutu – Rethymnon – Platanias

Kreetan itälaidan kohteisiin on lyhyempi matka Iraklion (Heraklion HER) -lentokentältä. Hae matkaa sinne valitsemalla suoraan lomakohteen nimi kuten Elounda tai Agios Nikolaos.
Suoria lentoja Iraklioniin on vain perjantaisin ja sunnuntaisin eli harvemmin kuin Haniaan. Oulusta ei lennetä Iraklioniin.

Löytyikö sopivaa pakettia? Voit myös etsiä ja luoda oman pakettisi hakulomakkeen avulla.


 • Triawelin matkoilla Norwegianin ja Finnairin lennoilla matkatavarat ruumaan + matkustamoon sisältyvät hintaan. Voit varata myös lentokenttäkuljetuksen valmiiksi yhdellä ja samalla varauksella. Suora lento Helsingistä Kreetalle kestää vain noin neljä tuntia.


  Kreikkalaisia ruokia ja Välimeren ilmastoa

  Kreetasta moni ajattelee ensimmäisenä ruokaa – ja ihan oikein ajatteleekin. Saarelta löytyy aitoja kreikkalaisia makuelämyksiä joka lähtöön! Kuitenkin Kreetalle tullaan ennen kaikkea lämmön, auringon ja rantojen perässä. Saarelta löytyy todella kauniita hiekkarantoja – ruuhkaisempia ja suojaisempia poukamia. Kreeta sopii lyhyen lentomatkailun, ystävällisten asukkaiden ja miellyttävän ilmaston vuoksi hyvin myös kokemattomille matkailijoilla ja lapsiperheille!


  Nähtävyyksiä Kreetalla

  Hanian vanhakaupunki ja satama

  Pääkaupunki Heraklion

  Samarián rotko

  Lisätietoja Kreetasta

  Wikipedia

  Info-sivu


 • © 2018: Triawel.com, All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress