Lontoo

Matkat, lennot ja hotellit kohteeseen LontooHalvat matkat, lennot ja hotellit kohteeseen Lontoo.

Tapahtumien ja menopaikkojen kirjo on tässä metropolissa niin valtava että Lontooseen ei kyllästy milloinkaan.

Lontoo – täydellinen kaupunkilomakohde

Lontoon metropoli on valtava! Toisaalta välimatkat keskustassa ovat niin lyhyet että kävely Trafalgar Squerelta Big Benin ja Westminister Abbeyn kautta Buckinhamin palatsiin taittuu puolessa tunnissa. Ja mikä onkaan parempi tapa tutustua kaupunkiin kuin kävellä keskellä punaisia busseja ja mustia Lontoon Cabeja. Tiesitkö että Iso-Britanniassa on noin 60 miljoonaa asukasta joista noin 12 miljoonaa asuu Suur-Lontoon alueella. Lontoossa riittää näkemistä jokaiselle. Kaupungissa on hyvin toimiva joukkoliikenne. Lontoon Undergroundiin eli maanalaiseen on helppo tutustua ja selkeiden opasteiden avulla ensikertalainenkin löytää helposti perille. Matkailijoiden suosimalla Day Cardilla pääsee myös bussien kyytiin.


Hotellisuosikit Lontoossa

(Löydä hotellit varaamossa hakutoiminnalla)

Halvin
Arinza Hotel****

Paras hintalaatu-suhde
Travelodge London Central City Road (ex. Moorgate) ***

Keskeinen sijainti
Grange Tower Bridge Hotel*****

Vaativampaan makuun
Grange Tower Bridge Hotel*****


Siksi Lontoo on todellinen ostoskaupunki. Oxford Streetin kymmenet vaatekaupat ovat jo nähtävyys sinänsä. Tapahtumien ja menopaikkojen kirjo on tässä metropolissa niin valtava että Lontooseen ei kyllästy milloinkaan. Jos et ole vielä käynyt Lontoossa, varaa ensimmäinen matkasi heti.

Jo koulun kirjoista tutut nähtävyydet

Big Ben, Trafalgar Square, Madame Tussauds, London Eye, Tower Bridge, Buckinghamin palatsi, British Museum.

Lontoossa nähtävyyksiä riittää jokaiseen “tarpeeseen”. Ahneempi kulkija kiertää viikonlopussa melkein kaikki halutuimmat nähtävyydet, mutta kaupungin viehätys perustuu siihenkin, että siellä riittää aina vain uutta nähtävää ja koettavaa. Ja kun itse ydin-Lontoo on tuttua seutua, ympäristössä riittää vielä useamman reissun ajaksi uusia seikkailuja.

Halvat matkat kohteeseen Lontoo

Lontoo on suorien lentoyhteyksien ja lyhyen etäisyyden päässä Helsingistä, joten sinne on monesti tarjolla huippuedullisia matkoja. Kun varaat lennon ja hotellin samalla varauksella, saat matkasi usein vielä edullisemmin.

Lontoo kuuluu myös suomalaisten TOP 5 kaupunkikohteisiin.


Varaa Lontoon matkasi tästä


Lisätietoja Lontoosta:

Lontoon viralliset turismisivut

Wikipedia

Wikitravel