Matkat, lennot ja hotellit kohteeseen Costa del Sol – Malaga

Costa del Sol eli Aurinkorannikko. Lennot ja hotellit Fuengirolaan ja muihin suosikkikohteisiin

Costa del Sol, eli suomalaisittain Aurinkorannikko, on Espanjan etelärannikon suosittu loma-alue. Lentomme lentävät aina Malagan kentälle, ja hotellivalikoima on ympäri Costa del Solin ihanaa loma-aluetta. Malagan kaupungin lisäksi Fuengirola, Torremolinos, Benalmadena, Marbella ja muut suosikit ovat valikoimissamme.

[read more=”Lue lisää Costa del Solista” less=”Näytä vähemmän”] 

Costa del Sol on monipuolinen rantaloma-alue

Costa del Sol koostuu useista isommista ja pienemmistä lomakylistä, joista suurin on alueen pääkaupunki Malaga. Muita lomakohteita Aurinkorannikolla on Torremolinos, Fuengirola, Benalmadena sekä Marbella. Kullakin kylällä on omat tarinansa ja erityispiirteensä – valitset vain omasi ja ihastu muiden tavoin hurmaavaan Costa del Soliin!

Alueella on yli 320 aurinkoista päivää vuodessa, joten se on miellyttävä kohde ympäri vuoden! Rantalomailija suuntaa esimerkiksi Fuengirolaan tai Torremolinosiin, mutta jos haluaa yhdistää upean kaupunkiloman rantalomaansa, valintana on Malaga.

Malagan kaupunki

Malaga on Costa del Solin eli Aurinkorannikon suurin kaupunki ja myös Malagan maakunnan pääkaupunki. Se on myös yksi Espanjan suosituimmista lomakohteista! Lomailijalle itse Malaga näyttäytyy viehättävän monipuolisena. Kaupunki on mm. Pablo Picasson syntymäkaupunki, sieltä löytyy kymmeniä museoita ja kirkkoja sekä historiallisia nähtävyyksiä. Kulttuurinnälkäiselle löytyy siis koettavaa yllin kyllin.

Vanhakaupunki on erittäin viehättävä kapeine kujineen ja ostosmahdollisuuksineen. Vanhankaupungin vastapainoksi Malagassa on myös modernia arkkitehtuuria mm. sataman alueella, mikä houkuttelee kaupunkiin niin turisteja kuin paikallisiakin. Kunnon kaupungin tyyliin shoppailumahdollisuudet ovat loistavat, ja shoppailun lomassa voi välillä rauhoittua jossakin kaupungin lukuisista vehreistä puistoista.

Malaga on tunnettu myös vilkkaasta, vuoden ympäri jatkuvasta yöelämästä. Kulttuurin ja aktiviteettien lisäksi auringonpalvojakin viihtyy Malagan mainioilla hiekkarannoilla, joita kaupungissa riittää!

Lisätietoja Costa del Solista

Wikipedia

Visit Costa del Sol

[/read]

 

[columns-container class=””]

Hotellisuositukset Costa del Sol

[one-half-first]
SUOSIKKI HUIPPUSIJAINNILLA!

El Puerto Hotel, suosittu hotelli Fuengirolassa

Pierre & Vacances El Puerto Hotel***, Fuengirola

Hyvä hotelli Fuengirolan keskustassa huippupaikalla. 50m rannalta, kaikki palvelut ja keskusta lähellä. Hotellissa uima-allas katolla, josta on upeat näkymät. Huoneissa on mm. ilmastointi, Wifi ja tallellokero (molemmat lisämaksusta), kylppäri ja parveke.

Lisää hotelleja ja lähtöpäiviä löydät varaamosta.


SUOSITTU HUONEISTOHOTELLI!

Hotellisuositus Fuengirolassa, huoneistohotelli Stella Maris

Stella Maris***, Fuengirola

Kolmen tähden huoneistohotelli 50m rannalta ja 900m keskustasta. Sijaitsee suositulla Los Bolichesin rannalla. Hotellissa myös oma uima-allas. Huoneistoissa mm. keittonurkkaus, puhelin, TV, ilmastointi ja parveke/terassi. Merinäköalamahdollisuus!

Lisää hotelleja ja lähtöpäiviä löydät varaamosta.


[/one-half-first][one-half]
SUOSITTU HOTELLI VAIN AIKUISILLE!

Suosittu hotelli Roc Lago Rojo, Torremolinos

Roc Lago Rojo****, Torremolinos

TripAdvisorissa “Erinomainen kohde” -sertifikaatin saanut hotelli vain aikuisille. Vain 50m suosituilta La Carihuela rannalta, Torremolinoksessa. Hotelli hyvillä varusteilla. Huoneissa mm. ilmastointi, hiustenkuivain, TV, puhelin, parveke/terassi.

Lisää hotelleja ja lähtöpäiviä löydät varaamosta.


HUIPPUTASON HOTELLI!

DoubleTree by Hilton Resort and Spa Reserva del Higueron ****, Fuengirola

Alueen modereimpia hotelleja skandinaaviseen makuun. Sijaitsee 1,5km rannasta korkeammalla vuorten luona tarjoten upeat näkymät kaupungin yli merelle. Erittäin monipuoliset palvelut, siistit tilat ja huoneet! Tämä hotelli vain aikuisille. Huoneissa mm. Wifi, ilmastointi, lämmitys, kahvinkeitin, TV jne. Vietä täällä tasokas loma!

Lisää hotelleja ja lähtöpäiviä löydät varaamosta.


[/one-half][/columns-container]

Nappaa matka Malagaan tästä


 

[NAINVARAATMATKASI]