Matkat KrabiMatkat lennot ja hotellit Krabiin, Thaimaaseen

Mahtavat kalliomaisemat, vesiputoukset ja vehreät palmuttekevät Krabista unohtumattoman matkakohteen.

Krabi – seikkailijalle tai rennosti ottavalle

Alue tarjoaa toinen toistaan upeampia luontoelämyksiä sekä pitkät rantahietikot nautinnolliseen rentoutumiseen.

Krabi on turvallinen lomakohde, joka miellyttää kaikenlaisia lomailijoita lapsiperheistä reppureissaajiin. Parhaiten Krabi sopii aktiiviselle matkailijalle, joka haluaa nauttia rantaelämästä mutta myös tutustua lähisaariin ja –alueisiin.


[php snippet=32]

Löytyikö sopivaa pakettia? Voit myös etsiä ja luoda oman pakettisi hakulomakkeen avulla.


Etelä-Thaimaan länsirannikolla sijaitseva Krabi on kuuluisa upeista hiekkarannoistaan ja mahtavasta luonnostaan. Merestä nousevat kalliomuodostelmat ovat kiipeilijöiden suosiossa ja kirkkaan sininen meri tarjoaa erinomaiset sukellusmahdollisuudet. Krabi tarjoaa hyviä ravintoloita, edullisia ostosmahdollisuuksia ja letkeää iltamenoa.Luonnonkaunis Krabi kuuluu suomalaisten suosituimpiin rantalomakohteisiin Etelä-Thaimaassa.

Krabin kaupungista on hyvät yhteydet kaikkialle, joten upeat rannat, paratiisisaaret ja kalkkikivimuodostelmat eivät ole kuin edullisen bussi- tai venematkan päässä. Bussilla tai avolavataksilla pääsee esimerkiksi Ao Nangiin ja pitkähäntäveneellä Chicken Islandille, Raileyhin ja Phra Nangiin. Laivalla pääsee Phi Phi -saarille, Koh Lantalle ja Phuketiin.

Tekemistä riittää pitkäksikin aikaa

Jos on kiinnostunut shoppailusta, on Krabi Town oikea unelmakohde. Kaupungissa on paljon kauppoja ja hintataso on edullinen. Krabi on tunnettu jyhkeästä rannikostaan ja mahtavista kivimuodostelmistaan. Erityisesti Phra Nangin omituinen luolasto on näkemisen arvoinen. Krabin sadat kallioseinämät houkuttelevat vuorikiipeilijöitä eri puolilta maailmaa, vasta-alkajista aina kokeneisiin konkareihin.

Krabin alueella on erinomaiset sukellus- ja snorklausolosuhteet. Tunnetuimpia sukelluspaikkoja ovat muun muassa Anemone Reef ja Shark Point. Lisäksi Ao Nangista pääsee veneellä kuuluisille Phi Phi-saarille. Jos vedenalaiseen satumaailmaan ei ole aikaisemmin lähemmin tutustunut, kannattaa matkanjärjestäjältä tiedustella mahdollisuuksista suorittaa sukelluskurssi lomalla.

Vielä kallioseinämiään tunnetumpi Krabi on upeista hiekkarannoistaan. Krabin vaaleahiekkaisten rantojen lisäksi voi ihailla meren koralliriuttoja, pieniä saaria ja vesiputouksia. Krabin rannikon vesi on kristallinkirkasta ja hyvällä onnella saattaa päästä näkemään riuttahain, kilpikonnan tai laivan hylyn.

Rannikkoa reunustavia rantoja on yli 100 kilometrin mitalta, ja rannikon ulkopuolella on useita lähes autioita saaria valkoisine hiekkarantoineen

Phang Ngan lahdella voi tutustua kapean korkeisiin viidakon peitossa oleviin saariin sekä luoliin, jotka meri on kaivertanut kalkkikiveen. Sisämaasta löytyy mahtavia kansallispuistoja kuten Khao Phanom Bencha, jossa voi vaeltaa tai ratsastaa elefantilla halki sademetsän.

Aktiviteetteja

– Tee veneretkiä valkohiekkaisille paratiisisaarille.
– Herkuttele Krabi Townin erinomaisilla ruokamarkkinoilla.
– Kokeile vuorikiipeilyä Railay Beachilla.
– Kiipeä Tiikeriluolatemppelin huipulle ja näe huikaisevat maisemat.
– Tee ostoksia edullisissa markkinakojuissa.

Lisätietoja

Wikipedia

Wikitravel

Tourism site