Singapore

Matkat, lennot ja hotellit Singaporeen

Kaupunkivaltio Singapore on erikoinen sekoitus. Suurkaupunkikin voi olla puhdas.Halvat lennot, hotellit ja matkat kohteeseen Singapore

 

Valtiovalta pitää yllä tehokasta järjestystä, ja esimerkiksi purukumin syönti on maassa kiellettyä. Myös muistutuksia hyvistä elintavoista ja sääntöjen noudattamisesta näkyy kaikkialla. Kolikon kääntöpuolena Singapore on yksi maailman turvallisimmista kohteista.

Kaupungin tunnetuin ostosalue on Orchard Roadin ympäristö, jossa kaupat ovat auki iltamyöhään asti. Sentosin saari tarjoaa viehättävän hengähdyspaikan valkoisine hiekkarantoineen. Metropolin tunnelmaan pääsee nauttimalla Singapore Sling -cocktailia tunnetun Raffles-hotellin baarissa.

Kaupungissa voi nykyisin myös nauttia formulakisojen tunnelmista.


[php snippet=21]

Ilmasto

Reilun sadan kilometrin päässä päiväntasaajasta sijaitsevassa Singaporessa ilmasto on trooppinen. Vuodenajat eivät säätilaan juuri vaikuta.

Lämpöä Singaporessa piisaa vuoden ympäri, eikä elohopea käytännössä koskaan laske alle kahdenkymmenen asteen. Ilmasto on myös poikkeuksetta kostea ja taivaalta voikin ropista sadetta vuodenaikaan katsomatta. Sateet ovat useimmiten kuitenkin joko aamu- tai iltapäivän lyhyitä mutta voimakkaita kuuroja.

Liikenne

Välimatkat Singaporessa eivät ole pitkiä, sillä koko valtio on suuruusluokaltaan yhteneväinen pääkaupunkiseudun kanssa.

Parhaiten Singaporen kohteiden välillä pääsee liikkumaan käyttämällä MRT-junalinjaa, jonka matkalippu maksaa muutaman euron. Vaihtoehtoinen liikkumistapana Singaporessa on taksi, joka on muuten suhteellisen kalliiseen hintatasoon nähden yllättävän halpa.

Lue lisää Singaporesta

Wikipedia

Turismisivut


[pt_view id=”9257b99v7f”]