Tarjouskohteet

MATKATARJOUKSET SUORIN LENNOIN. LÖYDÄ TÄSTÄ SOPIVA TARJOUSKOHDE TAI KÄYTÄ HAKUA JA RÄÄTÄLÖI OMA PAKETTISI.

[pt_view id=”a750cd98e1″]

Miksi kannattaa varata lento ja hotelli yhdessä?

Lento+hotelli -paketti yhdellä varauksella säästää rahaa ja vaivaa. Lue Omatoimimatkaajan oppaastamme laajemmin aiheesta. Kun varaat lennon ja hotellin samalla varauksella, tarjoamme useisiin kohteisiin Triawelin erikoispakettihinnan, joka voi olla jopa kymmeniä euroja edullisempi kuin erikseen ostettuna! Lisäksi miksi suotta varata erikseen kahdelta eri toimijalta, kun saat lennon ja hotellin helposti, nopeasti, edullisesti ja ennen kaikkea luotettavasti yhdestä paikasta. Myös lentokenttäkuljetukset on helppo yhdistää matkavaraukseen kun matkan muut tiedot ovat jo selvillä.

Miksi lento-hotelli paketti juuri Triawel.comista?

Saatko ongelmatilanteissa apua, ja jos saat, millä kielellä sinua palvellaan? Kotimainen verkkomatkatoimisto Triawel.com on turvallinen valinta ainakin kahdesta syystä. Yritys on Suomen kuluttajaviraston valmismatkarekisterissä ja asettanut vakuudet sinne. Toiseksi, Triawelista saat apua matkan varaamisessa ja matkan aikana mahdollisissa ongelmatilanteissa suomen kielellä joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Voit myös olla varma, että Triawel.comin hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset – monesti se kaikista halvin vaihtoehto! Huomaathan myös, että Triawel.comista varatut kaikki Finnairin ja Norwegianin lennot sisältävät matkatavaroiden kuljetukset ruumaan ja matkustamoon. Ei siis piilo- eikä yllätyskuluja.