Matkat Bali – Indonesia

Matkat, lennot ja hotelli kohteeseen Balille, Indonesiaan.

Balin ainutlaatuinen ja upea kulttuuri, trooppinen ilmasto ja luonnonnähtävyydet ovat tehneet Balista yhden maailman kuuluisimmista matkailukohteista. Balin matka on monelle ensimmäinen kosketus kaukomatkoihin.


[php snippet=21]

Aktiviteetit Balilla

Bali on todellinen paratiisi rantalomasta ja vesiurheilusta nauttiville. Saaren rehevät metsät ja valkohiekkaiset rannat muodostavat matkallesi näyttämön, jonka kauneus salpaa hengen yhä uudestaan. Indonesian saariryhmässä sijaitsevalla Balilla voi nauttia auringosta ja merestä tai tutustua paikalliseen kulttuuriin vierailemalla saaren upeissa lukuisissa temppeleissä. Golfaajille saari tarjoaa useita haastavia ja toinen toistaan kauniimpia golfkenttiä. Loman kruunaa herkullinen indonesialainen ruoka ja paikallisten ihmisten äärimmäinen ystävällisyys ja iloisuus.

Balin saari on Indonesian suosituin turistikohde, ja vaikka turismi onkin valloittanut tietyt saaren osat, löytyy Balilta myös paljon alkuperäistä ja aitoa kulttuuria, joka saattaa viedä matkailijan sydämen lopullisesti. Upeat rannat tarjoavat hyvät mahdollisuudet surffaukseen ja muuhun vesiurheiluun. Balilainen kulttuuri ja eksotiikka hurmaavat välittömyydellään ja ruoka on taivaallista puhumattakaan huikean kauniista luonnosta, joka ympäröi tätä paratiisia.

 

Lisätietoja

Balin turismisivut

Wikitravel

Wikipedia